Nieuw internationaal hoofdkantoor Uber in nog te ontwikkelen Tripolis-Park

JLL heeft Uber geadviseerd bij de aanhuur van haar nieuwe internationale hoofdkantoor in het nog te ontwikkelen Tripolis-Park.

februari 13, 2020

Het monumentale Tripolis complex aan de A10 in Amsterdam wordt door projectontwikkelaar Flow herontwikkeld tot een bruisende stadscampus, Tripolis-Park. Hiermee wordt Uber hoofdhuurder van de campus en neemt dertigduizend van de beschikbare vijfenveertigduizend vierkante meter in gebruik.

Naast kantoren en voorzieningen komen er tevens betaalbare huurappartementen op Tripolis-Park. De bouw start volgende week en zal zo’n 2,5 jaar duren. Tripolis-Park is onderdeel van plangebied Verdi Zuidas, gelegen tussen de Amstelveenseweg, de Schinkel en de Nieuwe Meer. In dit gebied wordt door de gemeente Amsterdam ingezet op verbinden, verdichten en vergroenen. De nieuwe naam Tripolis-Park symboliseert de toevoeging van een weelderig groen landschap op het maaiveld en de geactiveerde daken van de huidige gebouwen van Tripolis.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.