Nieuwsbericht

NCOI Holding verkoopt vestiging aan de Paasheuvelweg 35 te Amsterdam Zuidoost

september 10, 2021

NCOI Holding verkoopt een van haar opleidingslocaties aan de Paasheuvelweg 35 gelegen in Amstel III te Amsterdam Zuidoost aan Trinity Vastgoed XI.

De afgelopen jaren hebben o.a. Schoevers en Luzac Hogeschool invulling gegeven aan dit gebouw.  Trinity Vastgoed XI is voornemens het gebouw te renoveren en toe te voegen aan het bestand van de IQuarters campus welke reeds 70.000 m² VVO in een zevental kantoorgebouwen omvat.

Het gebouw is gebouwd in 2001 en heeft een totaal metrage van 2.398 m² v.v.o. inclusief een eigen parkeerterrein met 33 parkeerplaatsen.

NCOI Holding werd geadviseerd door JLL. Trinity Vastgoed XI werd bij deze transactie begeleid door haar Assetmanager DutchRE en juridisch geadviseerd door Houthoff.

 

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.