Nieuwsbericht

Naomi Koppens benoemd tot Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland als opvolger van Koen der Kinderen

augustus 03, 2021

Naomi Koppens is per 1 augustus benoemd tot Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland. In deze rol is Naomi verantwoordelijk voor alle leasing activiteiten van kantoren in Noord-Brabant en Limburg.

Naomi is ruim 5,5 jaar werkzaam bij JLL. In 2016 startte zij als stagiaire in het Agency Offices Eindhoven team. Daaropvolgend werkte zij een aantal maanden in het Research & Advisory team van JLL, maar keerde al snel weer terug in het Eindhovense kantorenteam als consultant.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Naomi volgt hiermee Koen der Kinderen op die JLL na 5 jaar gaat verlaten. Koen heeft voor JLL een belangrijke rol gespeeld in de Zuid-Nederlandse kantorenmarkt. Wij zijn Koen erkentelijk voor zijn bijzondere prestaties en klantgedreven advisering. Door ons Talent Management programma hebben wij in Naomi de perfecte opvolger gevonden, waarmee zij als Head of Agency Offices Eindhoven onze dienstverlening verder gaat uitbreiden.”

 

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.