Nieuwsbericht

Munsterstraat 2 Deventer verkocht aan SRE Vastgoedgroep

december 02, 2020

Merin heeft het kantoorgebouw aan de Munsterstraat 2 te Deventer verkocht aan SRE Vastgoedgroep. Het gebouw biedt circa 4.526 m² v.v.o. kantoorruimte, 105 parkeerplaatsen en beschikt over een A label. Op dit moment is het kantoorgebouw voor ca. 55% verhuurd aan ca. 12 verschillende huurders.

SRE Vastgoedgroep is een toekomstgerichte belegger van uitsluitend commercieel vastgoed en richt zich voornamelijk op kantoren.

Merin werd bij deze transactie geadviseerd door JLL. SRE Vastgoedgroep werd geadviseerd door REBObeleggingsmakelaars onderdeel van REBOgroep.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.