Nieuwsbericht

Morgan Recruitment Group B.V. huurt kantoorruimte in Jacob in Utrecht 

oktober 11, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Morgan Recruitment Group B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in gebouw Jacob aan de St. Jacobsstraat 123 – 135 te Utrecht. Het gaat om circa 601 m² gelegen op de 3e verdieping nabij het historisch centrum van Utrecht. Morgan Recruitment Group B.V. is een ambitieuze Nederlandse consulting organisatie gespecialiseerd in alle vormen van arbeidsbemiddeling en consultancy op het gebied van food, farmacie, medical devices, chemicals en ICT.

Het kantoorgebouw aan de St Jacobsstraat is een multi tenant gebouw in het centrum van Utrecht. Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 4.127 m² verdeeld over vijf verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich verschillende retail functies. De verdiepingen zijn ingevuld als kantoorruimtes en zijn volledig gerenoveerd.

JLL heeft verhuurder Vastint Nederland geadviseerd in collegiale samenwerking met CBRE.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.