Nieuwsbericht

Montea ontwikkelt nieuw distributiecentrum voor Bas Service Oriented Logistics in Etten-Leur

juni 14, 2021

Montea heeft een huurovereenkomst met Bas Service Oriented Logistics gesloten voor een distributiecentrum met een oppervlakte van ruim 26.500 m² aan de Parallelweg in Etten-Leur.

In 2019 ondertekende Montea de koopovereenkomst voor een brownfield van ca. 37.520 m² op Bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. Sindsdien werd dit terrein volledig gesaneerd en werden de vereiste bouwvergunningen verkregen.

Deze week start Montea met de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum van ca. 26.500 m² voor Bas Service Oriented Logistics. Deze ontwikkeling zal de voormalige brownfield transformeren tot een duurzame ruimte voor eigentijdse logistiek. Vanwege de strategische ligging tussen Breda en Roosendaal met een directe aansluiting naar de Rijksweg A58, is dit gebied ideaal gelegen voor logistieke activiteiten.

Aangrenzend aan Bedrijventerrein Vosdonk ontwikkelde Montea in 2018 al een distributiecentrum voor Bas Service Oriented Logistics van ca. 20.000 m². Het bedrijf huurt hiermee nu in totaal ca. 46.500 m² op deze locatie. 

Bij deze verhuurtransactie behartigde JLL de belangen van verhuurder Montea.

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.