Monarch & CK Capital kopen Leeghwaterplein 1 in Den Haag van Profound Asset Management

juli 04, 2019

CK Capital Partners (“CK”) & Monarch Alternative Capital LP (“Monarch”) hebben onlangs het kantoorgebouw gelegen aan het Leeghwaterplein 1 in Den Haag gekocht van Belfries Real Estate Fund II CV een vastgoedfonds gemanaged door Profound Asset Management. Leeghwaterplein 1 is een hoogwaardig single-tenant kantoorgebouw, welke volledig is verhuurd aan het UWV, en is gelegen op loopafstand van het treinstation Den Haag Hollands Spoor in het Laakhaven gebied.

Leeghwaterplein 1 is een kantoorgebouw uit 1997 en heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 7.583 m². Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Profound Asset Management levert hoogwaardig fund- en assetmanagement voor Nederland(se) vastgoed(portefeuilles) en vastgoedfondsen en werd bij deze transactie juridisch geadviseerd door SoestvanVelten, fiscaal door Rechtstaete en op technisch gebied door DHVM.

CK Capital Partners en Monarch werden juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff, technisch door SGS Search en commercieel door JLL.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.