Nieuwsbericht

MJ Hudson ESG B.V. huurt kantoorruimte in gebouw ‘Het Touwenterrein’ te Amsterdam

oktober 31, 2021

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

 MJ Hudson tekende een overeenkomst voor de huur van ca. 820 m² v.v.o. kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage. Het kantoorgebouw ‘Het Touwenterrein’ is gelegen op het prachtige Realeneiland, een hoogwaardige locatie in het centrum van Amsterdam.

MJ Hudson is een strategieadvieskantoor gericht op duurzaamheid en ESG (environmental, social & governance). Het consultancybureau richt zich voornamelijk op private equity firma’s en het integreren van ESG in hun investeringsprocessen. Daarnaast richt MJ Hudson zich op de portfoliobedrijven van deze private equity firma’s en helpt hen met het identificeren van duurzaamheidskansen. Tijdens transacties ondersteunt het bureau investeerders (en bedrijven) met ESG-screening en due diligence-diensten. Ook ondersteunt MJ Hudson fondsbeheerders door het monitoren van - en rapporteren over - ESG.

JLL trad op namens verhuurder Harvest Vastgoed en Millten bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Spring Real Estate begeleidde MJ Hudson bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.