Nieuwsbericht

Mirastar-KKR verhuurt bedrijfscomplex in Helmond van ca. 12.000 m²

augustus 22, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL heeft namens opdrachtgever Mirastar-KKR het bedrijfscomplex in Helmond volledig en langjarig verhuurd aan OSW Netherlands B.V. Het complex is gelegen aan de Vossenbeemd 112a op bedrijventerrein ‘Hoogeind’ en bestaat uit 9.325 m² warehouse, 220 m² mezzanine, 1.676 m² kantoorruimte en 698 m² buitenterrein. Mirastar-KKR heeft dit object recentelijk in eigendom verkregen en binnen een kort tijdsbestek succesvol verhuurd.

Bedrijventerrein Hoogeind ligt strategisch tussen Eindhoven en Venlo nabij de A67 en is het grootste en oudste bedrijventerrein van Helmond.

Huurder komt uit het Azië-Pacific gebied en is een groothandel gericht op dakgebonden solarsystemen voor professionele installatiebedrijven. OSW Netherlands B.V. heeft voor dit bedrijfscomplex gekozen vanwege de locatie, de directe beschikbaarheid en het aantrekkelijke metrage om direct invulling te geven aan de bulkopslag van haar producten.

JLL heeft eigenaar Mirastar-KKR begeleid bij deze transactie in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers. CMS verzorgde het juridisch advies namens verhuurder. 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.