MidCap team JLL verkoopt
de Ruijterkade 139 te Amsterdam namens
Midvast B.V. aan AEW

juni 12, 2019
Het MidCap Investments team van JLL heeft het kantoorgebouw aan de Ruijterkade 139 te Amsterdam namens Midvast B.V. verkocht aan AEW. 

Het kantoorgebouw ligt naast het Centraal Station van Amsterdam en werd in 1915 gebouwd als het havenkantoor voor de Amsterdamse IJ-haven. Het pand heeft het veel kenmerken uit de tijd behouden. Het pand meet 2.142 m² totale verhuurbare oppervlakte, dat is verdeeld over vier verdiepingen en een kelderverdieping. AEW zal gedurende de komende 12 maanden een volledige renovatie uitvoeren, om het object dat momenteel volledig leeg staat, te verbouwen tot een hoogwaardige kantoorruimte.

AEW werd geadviseerd door CityState, Savills Building en Project Consultancy en Loyens & Loeff, en Midvast B.V. door JLL’s MidCap team en Labré.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.