Xerox Nederland huurt 1.850 m² kantoorruimte aan de Rijnzathe 12 in De Meern

januari 21, 2020

Met ingang van 1 januari 2020 heeft Xerox Nederland BV een huurovereenkomst afgesloten voor de derde en vierde verdieping van het kantoorgebouw. In 2019 sloten ook SUZOHAPP Netherlands en PropertyWorks al een huurovereenkomst voor ca. 3.680 m². Met de verhuur aan Xerox Nederland is het afgelopen jaar 85% van het gebouw verhuurd. 

Het gebouw is in eigendom van Principal Real Estate en ligt op kantoren Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht langs de Rijksweg A12. Het gebouw heeft een totaal metrage van 6.600 m², verdeeld over 7 gebouwlagen. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage. Op dit moment is er nog 917 m² beschikbaar voor verhuur.

Xerox is een technologiebedrijf en een van de meest toonaangevende A-merken op het gebied van printing en document solutions en bezit een van de grootste patentportfolio’s op deze terreinen. Het assortiment loopt uiteen van complete hoog-volume productieprinters tot compacte, veelzijdige kantoorprinters die dankzij slimme technologie veel meer bieden dan alleen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. 

Xerox Nederland BV werd geadviseerd door JLL en voor de inrichting door Tétris Design & Build. CBRE bracht de transactie tot stand namens de verhuurder Principal Real Estate, in collegiale samenwerking met Molenbeek Makelaars.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.