Xerox Nederland huurt 1.850 m² kantoorruimte aan de Rijnzathe 12 in De Meern

januari 21, 2020

Met ingang van 1 januari 2020 heeft Xerox Nederland BV een huurovereenkomst afgesloten voor de derde en vierde verdieping van het kantoorgebouw. In 2019 sloten ook SUZOHAPP Netherlands en PropertyWorks al een huurovereenkomst voor ca. 3.680 m². Met de verhuur aan Xerox Nederland is het afgelopen jaar 85% van het gebouw verhuurd. 

Het gebouw is in eigendom van Principal Real Estate en ligt op kantoren Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht langs de Rijksweg A12. Het gebouw heeft een totaal metrage van 6.600 m², verdeeld over 7 gebouwlagen. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage. Op dit moment is er nog 917 m² beschikbaar voor verhuur.

Xerox is een technologiebedrijf en een van de meest toonaangevende A-merken op het gebied van printing en document solutions en bezit een van de grootste patentportfolio’s op deze terreinen. Het assortiment loopt uiteen van complete hoog-volume productieprinters tot compacte, veelzijdige kantoorprinters die dankzij slimme technologie veel meer bieden dan alleen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. 

Xerox Nederland BV werd geadviseerd door JLL en voor de inrichting door Tétris Design & Build. CBRE bracht de transactie tot stand namens de verhuurder Principal Real Estate, in collegiale samenwerking met Molenbeek Makelaars.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.