Nieuwsbericht

Merle Vastgoed verhuurt nieuw warehouse in Hoensbroek aan LKQ Fource

november 16, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Merle Vastgoed heeft een huurovereenkomst getekend met LKQ Fource voor een nieuw te ontwikkelen distributiecentrum met een oppervlakte van 14.445 m² gelegen op bedrijventerrein De Koumen in Hoensbroek.

Bedrijventerrein De Koumen beschikt over directe toegang tot snelwegen in Nederland, maar heeft ook een uitstekende verbinding met het snelwegennetwerk naar Duitsland en België. Het nieuwe warehouse bevindt zich op een zichtlocatie op het bedrijvenpark.

In samenwerking met Arrow Capital Partners zal Merle Vastgoed verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van dit project. Het distributiecentrum zal naar verwachting in Q3 van 2023 beschikbaar zijn en zal worden opgeleverd met 12 loading docks, 2 overhead deuren en BREEAM-NL certificering.

LKQ Fource, distributeur van auto-onderdelen, smeermiddelen en gereedschappen, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het totale object.

Merle Vastgoed werd tijdens deze succesvolle transactie vertegenwoordigd door JLL in collegiale samenwerking met Spauwen | Werrij Bedrijfsmakelaars. 
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.