Merkspace Nederland B.V. sluit huurovereenkomst voor 3.435 m² aan de Prof. W.H. Keesomlaan 12 te Amstelveen

Merkspace Nederland B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 3.435 m² kantoorruimte aan de Prof. W.H. Keesomlaan 12 te Amstelveen

juni 29, 2018

Het betreft de huur van de begane grond, 1e, 2e en 4e verdieping alsmede 114 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst is gesloten met eigenaar B.V. Exploitatie Maatschappij Gersteland. 

Het gebouw ligt in het groene Park Kronenburg op de rand van Amsterdam en Amstelveen. Het gebouw telt 5 verdiepingen en biedt uitzicht op het aangrenzende water, het recreatiegroen en sportvelden. Het groene karakter van buiten zet zich voort in het interieur dankzij de kwaliteit van bouwkundige eigenschappen en gebouw gebonden installaties. De ligging nabij snelwegen, Schiphol en Amsterdam-Zuid complementeert deze unieke locatie.  

Merkspace verhuurt flexibele kantoorruimtes voor startups, freelancers en teams van allerlei groottes. Voor een vaste prijs maken de 'Merkers', zoals de huurders van Merkspace worden genoemd, gebruik van volledig ingerichte kantoren in het hart van Amsterdam.

JLL trad op namens eigenaar BV. Exploitatie Maatschappij Gersteland.