Nieuwsbericht

Max Ottenheijm versterkt Agency Industrial & Logistics Team van JLL in Eindhoven

september 01, 2021

Max Ottenheijm is per 1 september gestart in het Agency Industrial & Logistics team van JLL in Eindhoven. Max gaat zich in zijn rol als consultant bezighouden met het begeleiden van logistieke en industriële vastgoedtransacties in Zuid-Nederland. Max was hiervoor werkzaam als adviseur in gebiedsontwikkeling bij BRO in de regio Noord-Brabant.  

Jordy Verhoeven, head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “Door Covid-19 heeft de logistieke markt zijn weerbaarheid laten zien, waarin de regio Zuid-Nederland erg belangrijk is onder andere als doorvoerlocatie naar Europa. Met de komst van Max en zijn kennis in gebiedsontwikkeling zetten wij onze leidende positie van logistiek vastgoed in Nederland verder kracht bij. Deze ontwikkeling sluit volledig aan op onze ambitie om verdere groei in de sector te realiseren.’’


Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.