Nieuwsbericht

Marc Figlarek versterkt Agency Offices Eindhoven Team van JLL

oktober 05, 2021

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Marc Figlarek is per 1 oktober gestart in het Agency Offices Eindhoven team van JLL Nederland. Marc gaat zich in zijn rol als consultant bezighouden met het adviseren van vastgoedeigenaren bij de verhuur van kantoren en de begeleiding bij de aan- en verkoop van uiteenlopende vastgoedobjecten in de Zuid Nederlandse regio. Marc is ruim 18 jaar werkzaam in de vastgoedwereld. De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam bij Cushman & Wakefield en was hij ook werkzaam als consultant in de sector kantoren in Zuid-Nederland.

Naomi Koppens, Head of Agency Offices Eindhoven bij JLL Nederland zegt hierover: “De dynamiek op de Zuid-Nederlandse kantorenmarkt gaat de komende periode naar verwachting sterk toenemen. Voornamelijk in de grote steden zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven zien we een groeiende vraag. Met zijn 18 jaar aan ervaring, kennis en opgebouwd netwerk, is Marc van grote toegevoegde waarde voor ons team en daarmee onze advisering naar klanten. Met zijn komst kunnen we inspelen op de verdere groei in de regio.”


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.