M7 Real Estate verhuurt circa 6.275 m² aan de Kobaltweg 50 te Utrecht aan WE Fashion | JLL Netherlands

februari 04, 2020

Op industrieterrein Lage Weide heeft M7 Real Estate het logistieke bedrijfscomplex aan de Kobaltweg 50 verhuurd aan WE Europe B.V. Het bedrijfsobject bestaande uit bedrijfs-/ kantoor-/ en showroomruimte heeft een totale vloeroppervlakte van circa 6.275 m². Het volledige object wordt door WE Fashion meerjarig gehuurd.

WE Europe B.V., beter bekend als WE Fashion, is een van origine Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor Men, Women en Kids. De collecties worden verkocht via de eigen winkels, wefashion.com en online partners. Met bijna 200 winkels en 2300 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. Het internationale distributiecentrum en het hoofdkantoor van de organisatie zijn gevestigd in Utrecht. WE Fashion zal het nieuwe bedrijfsobject te Utrecht gebruiken voor opslag en verdere groei van haar online activiteiten.

M7 Real Estate is een toonaangevende Europese fonds,- asset en property manager gespecialiseerd in commercieel vastgoed en werd in deze transactie begeleid door JLL en Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.