Nieuwsbericht

M7 koopt kantorencomplex Bolduc in Den Bosch van Syntrus Achmea

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens één van haar opdrachtgevers het kantorencomplex Bolduc in Den Bosch verkocht aan een fonds van M7.

november 25, 2020

Het complex bestaat uit een viertal gebouwen met een totaal metrage van circa 22.500 m². Huurders zijn onder andere Dassault Systèmes, Gazprom, Baker Tilly, KPN en Van Wijnen.

Het markante kantorencomplex is in de jaren ‘90 ontwikkeld als “kantoor van de toekomst” en is de afgelopen jaren sterk gemoderniseerd met het oog op comfort en duurzaamheid. Daarnaast is het aantal parkeerplaatsen uitgebreid naar ruim 700 en biedt Bolduc diverse voorzieningen zoals Bolduc Café, een Business Centre en vergaderfaciliteiten in de directe nabijheid van de snelwegen A2 en A59.

De verkoper werd vertegenwoordigd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance en geadviseerd door JLL, Core Notariaat en CVO. M7 werd geadviseerd door 3Stone, Loyens & Loeff en Savills.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.