Nieuwsbericht

M-Tower en Adam Europe kopen Nederlandse kantorenportefeuille met drie objecten

december 22, 2022

Via een separate beleggingsentiteit SLR Holdings CV is een vastgoedportefeuille bestaande uit drie kantoorpanden van in totaal 25.000 m² aangekocht.

Twee van de drie panden zijn langjarig verhuurd aan overheidsgerelateerde partijen. De transactie betreft Saturnus 1 in Amersfoort, de Dr van Deenweg 1 in Zwolle en Geerstraat 121 in Heerlen.

De koper is in deze transactie geadviseerd door MontFort Real Estate, die tevens de hypothecaire financiering bij de Hypo Noe Landesbank für Niederösterreich und Wien AG hebben gearrangeerd. Het beheer voor deze panden (commercieel en financieel) zal worden ondergebracht bij Property Partners uit Amsterdam. Verkoper is Unifore Real Estate, die optrad namens een Britse vermogensbeheerder. JLL trad op als commercieel adviseur van verkoper. 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.