Luzac sluit een huurovereenkomst voor het gehele gebouw aan de Willem Ruyslaan 75 - 83 te Rotterdam

Luzac heeft een huurovereenkomst gesloten voor het gehele gebouw van ca. 2.500 m² aan de Willem Ruyslaan 75 - 83 te Rotterdam. Het markante gebouw in de wijk Kralingen was tot voorkort als bankgebouw in gebruik.

juli 08, 2020

Luzac Rotterdam is 1 van de in totaal 18 vestigingen van Luzac, de grootste particuliere middelbare school van Nederland.

Op de locatie in Rotterdam wordt onderwijs aangeboden van brugklas tot diploma en versnelde examentrajecten op elk niveau. Het gebouw zal door Luzac duurzaam verbouwd worden tot onderwijsinstelling en zal in het nieuwe schoolseizoen, na de zomer van 2020 geopend worden voor alle leerlingen.

JLL trad op namens de huurder en Parc Makelaars begeleidde de verhuurder in dit traject.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.