Louwman Customer Services huurt 948 m² v.v.o. kantoorruimte in East Park Breda

Louwman Customer Services heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 948 m² v.v.o. kantoorruimte in het object East Park Breda gelegen aan de Bergschot 69 in Breda.

maart 06, 2019

Louwman Customer Services heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 948 m² v.v.o. kantoorruimte in het object East Park Breda gelegen aan de Bergschot 69 in Breda. Op deze locatie zal de klantenservice van de Louwman Group worden gehuisvest, die vanuit deze vestiging de importeurs van merken Toyota, Lexus en Suzuki, alsmede de dealerbedrijven van de Louwman Dealer Groep en franchisenemers van voorgenoemde merken bedient.

East Park Breda is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan de snelweg A27. Het complex omvat 11.700 m² v.v.o. verdeeld over drie met elkaar verbonden gebouwen met ieder een eigen entree. De gebouwen kenmerken zich door het hoogwaardige afwerkingsniveau en de grote, kolommenvrije vloervelden.

In het complex zijn o.a. GrassValley en General Electric gehuisvest. Momenteel is er nog circa 4.500 m² v.v.o. beschikbaar voor de verhuur.

JLL heeft de verhuurder, Cromwell Property Group, geadviseerd bij deze transactie in collegiale samenwerking met LUC Vastgoed.