Logistiek warehouse verhuurd van ca. 10.000 m² in Waalwijk

JLL heeft een gedeelte van de Kloosterheulweg 1 in Waalwijk namens Magna Group B.V. verhuurd aan Beeztees.

augustus 18, 2020

JLL heeft een gedeelte van de Kloosterheulweg 1 in Waalwijk namens Magna Group B.V. verhuurd aan Beeztees.

DC Kloosterheulweg 1 betreft een hoogwaardig nieuw gerealiseerd distributiecentrum, gelegen op bedrijventerrein Haven 8. Het complex is recentelijk opgeleverd met een BREEAM-certificaat ‘Excellent’.

Beeztees heeft voornamelijk gekozen voor DC Kloosterheulweg 1 vanwege de moderne hoogwaardige uitstraling, het functionele ontwerp, de hoge duurzaamheidsfactor, de ligging nabij het hoofdkantoor van Beeztees en de goede ontsluiting naar de A59. 

JLL heeft Magna Group B.V. geadviseerd bij deze transactie.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.