Logistiek complex van 31.000 m² verhuurd in Tilburg

Het logistieke complex (DC Centaurusweg 119-123) te Tilburg bestaande uit 30.707 m² warehouse en 373 m² kantoorruimte is langjarig verhuurd aan Samsung SDS.

mei 29, 2019

DC Centaurusweg betreft een bestaand modern logistiek complex, gelegen op bedrijvenpark Loven nabij de rail terminal.

Samsung SDS heeft voor de uitbreiding van haar logistieke activiteiten specifiek gekozen voor dit DC vanwege de gunstige ligging op het bedrijvenpark, moderne uitstraling van het complex en de directe beschikbaarheid.

JLL heeft de verhuurder CBRE Global Investors geadviseerd bij deze transactie in collegiale samenwerking met CBRE en beheerder Quares.

 

Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.