Nieuwsbericht

Logicor verhuurt 38.500 m² logistiek in Wijchen

juli 11, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Namens Logicor hebben vastgoedadviseurs JLL en Cushman & Wakefield DC Bijsterhuizen verhuurd aan een internationale retailer.

DC Bijsterhuizen betreft een grootschalig logistiek complex, bestaande uit 37.533 m² bedrijfsruimte en 882 m² kantoorruimte. Het complex is gelegen op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen, nabij de snelweg A326 en A73 en kent een strategische ligging nabij het Duitse grensgebied.

De internationale retailer heeft voornamelijk voor DC Bijsterhuizen gekozen vanwege de directe beschikbaarheid, het feit dat het een functioneel gebouw is en het aantrekkelijke metrage. Daarnaast biedt DC Bijsterhuizen de ideale mogelijkheid om invulling te geven aan de bulkopslag van haar producten en de belevering van de Europese distributiecentra.

JLL en Cushman & Wakefield hebben in een collegiale samenwerking verhuurder Logicor commercieel begeleid bij deze transactie. Schaap Advocaten - Notarissen verzorgde het juridisch advies namens huurder.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.