Nieuwsbericht

Logicor verhuurt 19.500 m² logistiek in Veghel

juli 24, 2022

Namens Logicor heeft vastgoedadviseur JLL DC Pater van den Elsenlaan 4A-B verhuurd aan Natec Sunergy.

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

DC Pater van den Elsenlaan betreft een recent voltooide speculatieve ontwikkeling, bestaande uit twee units van in totaal 19.500 m². Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Amert / Dorshout in Veghel en kent een strategische ligging tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Natec is een internationaal opererende groothandel in dakgebonden solarsystemen voor de professionele installatiebedrijven. Natec heeft voornamelijk voor deze locatie gekozen vanwege de snelle beschikbaarheid, hoogwaardige moderne uitstraling van het DC en de gunstige ligging nabij de Inland Terminal in Veghel. 

JLL heeft verhuurder Logicor commercieel begeleid bij deze transactie in collegiale samenwerking met Bridgegap. HRS Bedrijfsmakelaars was verantwoordelijk voor de commerciële begeleiding van huurder.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.