Nieuwsbericht

License to Construct verwerft Light-Industrial locatie in Culemborg

maart 03, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

License to Construct heeft wederom haar beleggingsportefeuille in Nederland verder uitgebreid. Het betreft een Light-Industrial locatie in Culemborg aan de Industrieweg 15/Energieweg 14.

Het pand is in totaal 8.445 m² (verhuurbaar vloeroppervlak) groot en is verdeeld over 2 soortgelijke delen. Dutch Gelderland Group is een hoogwaardige meubelmaker die reeds sinds 2004 in het pand is gevestigd en Mavati is sinds begin 2022 gevestigd op deze locatie en betreft een wanddecoratie fabrikant en leverancier, actief in de B2B markt.

De verkoper is bijgestaan door BNP Paribas Real Estate (commercieel) en koper is bijgestaan door Ruitenbeek Real Estate tezamen met JLL (commercieel), SGS Search (technisch) en door Van Hengstum & Stolp Netwerknotarissen (notarieel).
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.