Lianeo Real Estate koopt ‘Bèta Building’ Amsterdam

​Lianeo Real Estate (voorheen Intown) heeft het hoogwaardige kantoorgebouw Bèta Building, gelegen aan de Naritaweg 106-120 in Amsterdam Sloterdijk, gekocht van Ontwikkelingscombinatie Bèta Building, een gezamenlijke onderneming van Vastgoed Van Wettum, Daedalus Vastgoed en Van Namen + Partners Investments.

november 19, 2018

​Lianeo Real Estate (voorheen Intown) heeft het hoogwaardige kantoorgebouw Bèta Building, gelegen aan de Naritaweg 106-120 in Amsterdam Sloterdijk, gekocht van Ontwikkelingscombinatie Bèta Building, een gezamenlijke onderneming van Vastgoed Van Wettum, Daedalus Vastgoed en Van Namen + Partners Investments. Bèta Building is ontworpen door Hans van Heeswijk (o.a. architect van Hermitage in Amsterdam), omvat ca. 6.000 m² kantoorruimte en is gelegen op loopafstand van Station Sloterdijk. Bèta Building is volledig verhuurd aan 10 huurders en beschikt over een Energie Label A. 

De portefeuille van Lianeo Real Estate is door middel van deze transactie gegroeid naar 67 objecten in Nederland.

JLL heeft namens Lianeo Real Estate de transactie tot stand gebracht op een off-market basis. Koper werd bij de transactie op juridisch gebied bijgestaan door DFLS. Verkoper werd juridisch geadviseerd door Nauta Dutilh.