Nieuwsbericht

Levitudo koopt kavel op bedrijvenpark Het Klooster

oktober 09, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Namens Levitudo heeft JLL een kavel aangekocht (off market) van ruim 8.500 m². Het kavel is gelegen op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

Bedrijvenpark Het Klooster is uitstekend bereikbaar, het is direct gelegen aan de Rijksweg A27 en bekende gebruikers op het park zijn onder andere PostNL, DHL, CEVA en Domino’s Pizza.

Op het kavel zal Levitudo een bedrijfsgebouw realiseren de exacte plannen worden de komende weken verder uitgewerkt waarna de voorbereidingen voor de bouw gestart zullen worden.

JLL heeft Levitudo bij deze transactie geadviseerd. 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.