Nieuwsbericht

Lennard van Weelde eindverantwoordelijk voor Haags kantorenverhuurteam van JLL 

november 01, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Lennard van Weelde is per vandaag benoemd tot Head of Agency Offices Den Haag bij JLL Nederland. In deze rol is Lennard eindverantwoordelijk voor alle verhuuropdrachten van JLL wat betreft kantoren (en life science) in Den Haag, Leiden en de regio Haaglanden.

Lennard van Weelde is sinds 4 jaar werkzaam bij JLL. Sinds zijn start maakt hij deel uit van het Haagse kantorenverhuurteam van JLL. Naast de verhuuractiviteiten richt Lennard zich samen met Johan Vonck ook op JLL’s MidCap activiteiten in de regio.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Onze groeiambitie in de regio is blijvend groot, omdat we een toenemende vraag zien van nationale en internationale bedrijven om zich in de Haagse en Leidse regio te vestigen. Daarnaast wordt een groeiend aantal ruimtes gebruikt voor scholen en wetenschap in den breedte. Wij zijn verheugd dat we in Lennard de perfecte aanvoerder van het Haagse team hebben gevonden.”
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.