Leeman Verheijden Huntjens Advocaten B.V. huurt ca. 887 m² kantoorruimte in kantoorgebouw World Port Center (WPC) in Rotterdam

december 16, 2019

Unifore Real Estate en JLL hebben namens World Port Center Propco B.V. een nieuwe, langjarige huurovereenkomst met Leeman Verheijden Huntjens Advocaten B.V. gesloten in kantoorgebouw in het World Port Center (WPC), gelegen aan de Wilhelminakade 955 te Rotterdam. Leeman Verheijden Huntjens Advocaten zal ca. 887 m² vvo kantoorruimte op de 27e verdieping op korte termijn in gebruik gaan nemen.

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten werd bij zowel de aanhuur als bij Ontwerp & Realisatie van het inrichtingspakket begeleid door Area Occupier Solutions B.V.

JLL begeleidde samen met Unifore de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder World Port Center Propco B.V. in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting

Het WPC, het kantoorgebouw met de het mooiste uitzicht van Rotterdam, beschikt nog over een aantal beschikbare kantoorverdiepingen van ca. 1.450 m2 vvo kantoorruimte met een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. Het gebouw is reeds van alle gemakken voorzien (zoals een bedrijfsrestaurant, koffie corner en vergaderfaciliteiten) tevens zal medio 2020 het entreegebied worden gerevitaliseerd met een “hospitality” en “security” approach. Het WPC zal in 2020 laten zien dat je in een hypermodern kantoorgebouw en 5-star secured gebouw kan werken en verblijven zonder dat dit ten koste gaat van beleving en een open karakter. Daarnaast worden op dit moment de liften vervangen en aangevuld met een smart besturingssysteem en de parkeergarage zal een cosmetische metamorfose ondergaan.

Leuk om te vermelden is dat het WPC staat op de lijst voor BREEAM- en WELL-certificering. BREEAM toetst de duurzaamheid van een gebouw. En aangezien begin volgend jaar de koelinstallatiesystemen hun koelcapaciteit via het maaswater krijgt geleverd heeft dat ervoor gezorgd dat wij onze duurzaamheid graag in een label willen bevestigen.

UNIFORE combineert het beste van de werelden van vastgoed en de financiële sector. De business unit Unifore Real Estate is actief als investeerder en manager van commercieel vastgoed, terwijl Unifore Property Finance optreedt als financier van commercieel vastgoed op de Nederlandse markt. Zo leveren wij vanuit Unifore met onze partners een positieve bijdrage aan de toekomst van leefbare steden in combinatie met een mooi en duurzaam rendement op onze investeringen. Alles wat wij doen, doen wij vanuit een sterke kennispositie en met een gezonde dosis ondernemerschap, creativiteit en lef. Bij Unifore pionieren en anticiperen we op ontwikkelingen in de markt, altijd onderzoekend hoe het slimmer en beter kan. Think Urban, Act Smart.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.