Laatst beschikbare kantoorruimte verhuurd in Larixplein 1-7 te Eindhoven

Focus Real Estate heeft in het kantorencomplex gelegen aan Larixplein 1-7 circa 830 m² kantoorruimte verhuurd aan Hago Nederland en circa 480 m² kantoorruimte aan Carapax IT. Hiermee is het object binnen 3 maanden na verwerving volledig verhuurd.

mei 27, 2020

Het totale kantorencomplex omvat circa 10.000 m² v.v.o. hoogwaardige kantoorruimte verdeeld over 2 gebouwen en is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie aan de ring van Eindhoven nabij het iconische Evoluon en het bruisende Strijp-S.

JLL adviseerde Focus Real Estate bij beide transacties. Hago Nederland werd vertegenwoordigd door Rockstone.


About JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.