Nieuwsbericht

Kjell van den Heuvel per 1 december benoemd tot Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland

december 07, 2020

Kjell van den Heuvel is per 1 december jl. benoemd tot Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland en is hiermee ook toegetreden tot het Leadership Team van JLL Nederland. Kjell volgt hiermee Arnold de Bue op, die per 1 december jl. in de functie van EMEA Valuation Advisory sector lead for Industrial & Logistics verantwoordelijk is voor alle Europese logistieke en industriële taxaties die JLL uitvoert.

Kjell begon zijn carrière bij JLL in 2007 als taxateur. Gedurende zijn loopbaan heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij diverse langlopende samenwerkingen met internationale beleggers, Nederlandse fondsen en buitenlandse banken. Zo behaalde Kjell in 2017 het certificaat CIS HypZert (MLV), waarmee voor JLL de bevoegdheid ontstond om Duitse financiers te voorzien in hun taxatievraag naar Nederlands vastgoed.

Een jaar later werd Kjell benoemd tot Lead Director van de Nederlandse business, waarmee hij het centrale aanspreekpunt werd op het gebied van kantorentaxaties. Sindsdien stond hij samen met Arnold de Bue en Johan Vonck aan het roer van JLL’s taxatie business.

Kjell van den Heuvel, Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland zegt over zijn nieuwe rol: “Ik ben zeer vereerd om in voetsporen te treden van Arnold de Bue en verheug mij op de samenwerking met het Nederlandse management team van JLL. De taxatiewereld maakt een evolutie door en ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen in deze nieuwe rol. Onze klanten staan altijd al centraal en deze focus wil ik verder uitbreiden. Daarnaast wil ik nog meer gebruik gaan maken van beschikbare data en technologie.”

Arnold de Bue, EMEA Valuation Advisory sector lead Industrial & Logistics bij JLL, geeft aan: “Ik zie het als een geweldige uitdaging om na 20 jaar het Nederlandse werkgebied te verruilen voor een Europees werkgebied. Dit is een natuurlijke transitie aangezien onze klanten de logistieke sector ook als een Europees speelveld  bezien. Kjell is mijn natuurlijke opvolger als hoofd van het taxatieteam. Sinds zijn komst bij JLL in 2007, hebben wij er samen aan gewerkt om de kwaliteit van onze dienstverlening op top niveau te krijgen. Het is nu zijn taak om voor verdere groei van onze business te zorgen.”

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland vult aan: “Ik ben verheugd dat we deze belangrijke functies hebben kunnen invullen middels ons talent management programma. Kjell is al jaren een zeer gewaardeerde JLL professional die we graag de mogelijkheid geven om deze rol in Nederland te vervullen. Hiermee bouwen we verder aan JLL’s positie als marktleider op diverse vlakken zoals omgeving, duurzaamheid, data en technologie.”

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.