Nieuwsbericht

Kennedytoren en Kennedy Huis volledig verhuurd

februari 24, 2023

Kennedy Toren en Kennedy Huis in Eindhoven zijn volledig verhuurd. Nieuwe huurders Manus Technology Group en Not\Standard.

LaSalle Investment Management verwelkomt nieuwe huurders in haar kantoorgebouwen Kennedy Toren en Kennedy Huis in Eindhoven, waarmee beide gebouwen volledig verhuurd zijn. 

Door de archiefruimte gelegen op de 21ste verdieping van de Kennedytoren te transformeren naar hoogwaardige kantoorruimte en een interne koppeling te maken met de 20ste verdieping, is er door verhuurder een unieke propositie van ruim 1.000 m² gecreëerd die medio 2023 in gebruik zal worden genomen door Manus Technology Group.

Manus Technology Group ontwikkelt high-end datahandschoenen voor motion capture (animaties) en virtual reality toepassingen. Keanu Reeves trok bijvoorbeeld de handschoenen aan voor de opnames van de Matrix. Bart Loosman, CEO bij Manus geeft aan: “Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor de Kennedytoren, het heeft een ideale ligging naast het centraal station en natuurlijk een prachtig uitzicht. Hier kunnen wij weer de harde groei faciliteren die wij doormaken, en natuurlijk ons lokaal profileren als een bedrijf met het mooiste kantoor van Eindhoven!”

Ook heeft er een grote renovatie plaatsgevonden op de begane grond van het Kennedy Huis, waar recentelijk Not\Standard haar intrek heeft genomen. Hier is een multifunctionele ruimte gecreëerd voor zowel kantoorgebruikers in het gebied als passantenstromen tussen Eindhoven Centraal Station en het TU/e-terrein. Eigenaren Lei Willems en Lennart Willems aan het woord: “Gekozen hebben we voor dit gebouw om verschillende redenen; De unieke centrale ligging in het centrum van Eindhoven met een internationaal gevoel. Een plek welke er geen tweede is in Eindhoven. De omgeving is zeer divers en groot zakelijk waar komende jaren nog veel ontwikkeld gaat worden. Aan deze zakelijke omgeving willen wij graag een plek bieden waarbij je in ons café kunt toasten op successen en vriendschappen. Maar ook hebben we een e-shop waarbij we cadeaus verkopen die nergens in Eindhoven te verkrijgen zijn, leuk om voor jezelf te kopen maar zeker ook als relatiegeschenk weg te geven.”

JLL trad bij de totstandkoming van voornoemde transacties op namens verhuurder in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. Redept trad op namens Manus Technology Group. 

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.