KBO-PCOB huurt ca. 899 m² kantoorruimte aan de Ringwade 67 te Nieuwegein

Ballast Nedam heeft, in samenwerking met ARC Real Estate, een onderverhuurovereenkomst afgesloten met KBO-PCOB voor ca. 899 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van bouwdeel F van kantorencomplex “Republic Offices Utrecht”.

mei 29, 2019

Kantoorgebouw “Republic Offices Utrecht” is gelegen aan de Ringwade 67 te Nieuwegein. Het kantoor is recentelijk gerenoveerd en voorzien van o.a. een buitentuin en een gerenoveerde entree met gedeelde faciliteiten.

KBO PCOB is de grootste seniorenorganisatie van Nederland en maakt zich hard voor het versterken van de positie van senioren in de Nederlandse samenleving.

Huurdersland trad op namens de huurder KBO-PCOB. JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de onderverhuurder Ballast Nedam alsmede verhuurder ARC Real Estate, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en CBRE.

 

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.