Kantorenportefeuille verkocht aan M7 real estate

juni 11, 2019
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft  namens haar klanten een vastgoedportefeuille verkocht aan M7 EREIP V Dutch PropCo 4 B.V., een fonds van M7 Real Estate. 

De portefeuille bestaat uit zes kantoorgebouwen verspreid over Nederland en omvat ca. 38.000 m² kantoorruimte. De gebouwen zijn gelegen in Dordrecht, Enschede, Leeuwarden, Leusden, Nijmegen en Schiphol.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance  werd bij deze transactie begeleid door JLL (commercieel) en Houthoff (juridisch). Koper werd geadviseerd door Ambiente Ltd, Savills en Loyens & Loeff.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.