Kantorenportefeuille verkocht aan M7 real estate

juni 11, 2019
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft  namens haar klanten een vastgoedportefeuille verkocht aan M7 EREIP V Dutch PropCo 4 B.V., een fonds van M7 Real Estate. 

De portefeuille bestaat uit zes kantoorgebouwen verspreid over Nederland en omvat ca. 38.000 m² kantoorruimte. De gebouwen zijn gelegen in Dordrecht, Enschede, Leeuwarden, Leusden, Nijmegen en Schiphol.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance  werd bij deze transactie begeleid door JLL (commercieel) en Houthoff (juridisch). Koper werd geadviseerd door Ambiente Ltd, Savills en Loyens & Loeff.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.