Nieuwsbericht

Kantoorgebouw Olympus in Hilversum verkocht aan buitenlandse investeerder

juni 07, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Kantoorgebouw Olympus in Hilversum is verkocht aan een buitenlandse investeerder. Het betreft een kantoorgebouw van 5.545 m² v.v.o. inclusief 123 parkeerplaatsen en is gelegen aan Olympia 1 in de kantorenwijk Arenapark in Hilversum. Het Arenapark is het belangrijkste bedrijventerrein in de regio ‘Het Gooi Vecht’ en staat vooral bekend om het Nike European HQ. Daarnaast profiteert het Arenapark van een treinstation dat zorgt voor directe verbindingen naar Utrecht en Amsterdam.

Het gebouw Olympus huisvest meerdere huurders zoals Sony Entertainment, Kleertjes.com en Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw. Afgelopen tijd is er veel geïnvesteerd in het gebouw en het beschikt daarmee over meerdere faciliteiten. Met een energielabel A voldoet het gebouw tevens aan de hedendaagse energie eisen.

Verkoper werd commercieel begeleid door JLL en koper is bij de transactie geadviseerd door MontFort Real Estate.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.