Nieuwsbericht

Just Eat Takeaway.com verhuist hoofdkantoor naar Piet Hein Buildings

februari 19, 2021

Just Eat Takeaway.com, één van 's werelds grootste online maaltijdbezorgingsplatform, breidt haar kantoor uit in Amsterdam. Eind 2021 verhuist het bedrijf naar een nieuwe locatie gelegen aan de Piet Heinkade in Amsterdam.

Just Eat Takeaway.com werd in 2000 opgericht in Nederland en is hier beter bekend als Thuisbezorgd.nl. Middels de verhuizing naar de nieuwe HQ in de Piet Hein Buildings wil Thuisbezorgd.nl een nieuwe inspirerende werkplek voor de medewerkers neerzetten alsook toptalent aantrekken om verdere groei te realiseren. Het nieuwe hoofdkantoor is ca. 14.500 m² vvo groot, verdeeld over acht verdiepingen en beschikt onder andere over een dakterras met uitzicht op het IJ.

Hannover Leasing, een dochteronderneming van de vastgoedbeleggingsbeheerder Corestate Capital Group (Corestate), heeft eind 2016 de Piet Hein Buildings voor institutionele beleggers verworven. Hannover Leasing is ook de asset manager van het gebouw. Het kantorencomplex bestaat uit drie met elkaar verbonden gebouwen en omvat in totaal 32.000 m² kantoorruimte, een busstation en 366 ondergrondse parkeerplaatsen.

Hannover Leasing werd commercieel geadviseerd door JLL in collegiale samenwerking met Van Dijk & Ten Cate. De juridische advisering werd begeleid door Loyens & Loeff en de technische advisering door MVGM.

Just Eat Takeaway.com werd commercieel geadviseerd door DRS Makelaars. Dentons was verantwoordelijk voor de juridische advisering namens de huurder.  

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.