JLL versterkt Strategic Consulting team met Workplace Strategy expert Owen Zachariasse

JLL versterkt strategic consulting met workplae strategy expert Owen Zachariasse.

mei 03, 2019

Sinds 1 april versterkt Owen Zachariasse het Strategic Consulting team van JLL Nederland als Lead Consultant Workplace Strategy. In deze rol helpt Zachariasse vastgoedgebruikers hoogwaardige en toekomstbestendige werkplekconcepten te realiseren die productiviteit en welzijn ondersteunen.  

Met zijn komst brengt Zachariasse jarenlange ervaring uit de ontwikkelingssector met zich mee als consultant voor de Delta Development Group, waar hij de drijvende kracht was achter Delta’s Workplace Strategy, Health & Wellbeing, Innovation en Sustainability-activiteiten. Belangrijke Workplace Strategy projecten waar Zachariasse zich mee bezig heeft gehouden, zijn het Global hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors in Leiden, dat in 2015 door de Leesman Group werd erkend als het hoogst scorende kantoor op het gebied van Workplace Effectiveness in de Benelux, en het EU-hoofdkantoor van Poly (voorheen Plantronics), dat de titel van Heerema in 2017 overtrof.

Met de combinatie van zijn opleiding in Business Administration and Corporate Strategy aan de Rotterdam School of Management en een decennium aan ervaring als vastgoedconsultant, biedt Zachariasse diepgaand en praktisch inzicht in de manier waarop de werkplek rechtstreeks verband houdt met de prestaties van een organisatie. Bovendien heeft Zachariasse met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en Health & Wellbeing standaarden, zoals WELL, een holistische benadering voor het creëren van hoogwaardige en toekomstbestendige werkplekken.

Owen Zachariasse, Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL Nederland, zegt over zijn nieuwe rol: “Ik heb gekozen voor JLL vanwege JLL’s uitstekende reputatie in de vastgoedsector en het vermogen end-to-end dienstverlening te leveren aan een grote groep diverse en ambitieuze klanten. JLL en ik delen de visie dat effectieve werkplekken veel verder reiken dan de ruimte op zich en vanaf het begin van ons allereerste gesprek was het duidelijk dat dit een goede match was. Ik kijk er naar uit om met het hele JLL team samen te werken om de beste dienstverlening aan onze klanten te leveren.”

Remco van der Mije, Head of Strategic Consulting bij JLL Nederland: “We hebben Owen ontmoet tijdens zijn werk voor Poly op Park 20|20, het project dat door JLL werd erkend als finalist van de Winning Workplace Award in 2017. Ik ben zeer verheugd met de toevoeging van Owen aan ons Workplace Strategy-team, waarmee wij de expertise en ervaring in huis halen om de activiteiten op het gebied van Workplace Strategy in Nederland en in de EMEA-regio verder te laten groeien.