JLL versterkt kantoor Eindhoven met Wim Wakker

augustus 15, 2019

Wim Wakker versterkt sinds deze week het Agency Offices en Industrial team bij JLL in Eindhoven als Vastgoed Consultant. In deze rol gaat Wim zich bezighouden met het begeleiden van vastgoedtransacties voor zowel de industriële als kantorenmarkt in Zuid-Nederland.

Wim is afkomstig van RSP Makelaars waar hij bijna vijf jaar ervaring heeft opgedaan in de Zuid-Nederlandse vastgoedmarkt. Als vastgoedadviseur bij RSP Makelaars was hij actief in diverse sectoren, met een focus op industrieel vastgoed en kantoorruimte.

Thijs van de Meulengraaf, Head of Industrial & Logistics Capital Markets en Head of JLL Eindhoven: “De brede ervaring van Wim draagt bij aan de diversiteit en ervaring die we op kantoor Eindhoven bewerkstelligen. Met zijn komst is ons Agency team in Zuid-Nederland aangevuld waarmee we onze positie als markleider versterken.”

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.