JLL versterkt Agency Industrial & Logistics team met Sander Kriek

oktober 04, 2019

EINDHOVEN, 4 oktober 2019 – Per 7 oktober versterkt Sander Kriek het Agency Industrial & Logistics team van JLL in Eindhoven als Vastgoed Consultant. Sander gaat zich binnen zijn rol bezighouden met het begeleiden van vastgoedtransacties voor de logistieke markt in Zuid-Nederland.

Sander was hiervoor werkzaam bij Van de Watergroep bedrijfshuisvesting als bedrijfsmakelaar en taxateur waar hij ruim 3 jaar ervaring heeft opgedaan in de Zuid-Nederlandse vastgoedmarkt. Sander is gekwalificeerd tot Register Taxateur.

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “De vraag naar logistiek vastgoed blijft groot. Met de komst van Sander zetten we onze leidende positie als adviseur bij de verhuur en verkoop van logistiek vastgoed in de Zuid-Nederlandse markt verder kracht bij.”

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.