Nieuwsbericht

JLL verhuurt namens Urban Interest Vastgoed last mile in Tilburg aan AVA Benelux B.V.

september 21, 2022

JLL heeft namens opdrachtgever Urban Interest Vastgoed een langjarige huurovereenkomst gesloten met AVA Benelux B.V. voor het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein ‘Vossenberg 1’ aan de Herastraat 47 in Tilburg, bestaande uit 2.423 m² bedrijfsruimte, 109 m² mezzanine en 333 m² kantoorruimte. Verhuurder heeft dit bedrijfscomplex recentelijk in eigendom verkregen en binnen een kort tijdsbestek succesvol verhuurd.

AVA Benelux B.V. – onderdeel van Nissens Automotive Group – is met meer dan 50 jaar ervaring een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige onderdelen voor motorkoeling en airconditioning voor de automotive aftermarket. Huurder opereert vanuit Nederland, Denemarken, Engeland, Frankrijk en Polen.

JLL heeft verhuurder Urban Interest commercieel begeleid bij deze transactie. Naber Bedrijfshuisvesting was verantwoordelijk voor de commerciële begeleiding van huurder. 
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.