Nieuwsbericht

JLL verhuurt namens Brisck ca. 9.000 m² logistiek in Bladel aan Schijvens Corporate Fashion

december 27, 2022

JLL heeft namens opdrachtgever Brisck een langjarige huurovereenkomst gesloten met Schijvens Corporate Fashion voor het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein ‘De Sleutel’ aan de Rootven 29 in Bladel, bestaande uit 3.617 m² bedrijfsruimte, 5.025 m² aan tussenvloeren en 351 m² kantoorruimte.

 Het verhuurde betreft een nieuw vrijstaand en modern bedrijfscomplex en is voorzien van o.a. 4 loading docks en 2 overheaddeuren.

Schijvens Corporate Fashion is een familiebedrijf dat sinds 1863 bedrijfskleding ontwerpt, produceert en distribueert voor retailers, horeca, bouwbedrijven en logistieke bedrijven. Schijvens kent al jaren een indrukwekkend klantportfolio met ondernemingen als AH, CSU, NS, McDonald’s, KLM, Hema, Kruidvat, Etos en meer. Vanuit de nieuwe strategische locatie in Bladel zal Schijvens met én voor hun klanten verder groeien.

Brisck is een ontwikkelende belegger uit Oisterwijk en is voornamelijk actief op het gebied van vastgoedbelegging, vastgoedontwikkeling, -herontwikkeling en beheer van commercieel vastgoed. Dit doet Brisck voor zowel multinationals, grootbedrijf als het MKB.

JLL heeft verhuurder Brisck commercieel begeleid bij de totstandkoming van deze transactie.

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.