JLL sluit zich aan bij NVM Business 

april 17, 2020

Internationaal vastgoedadviseur JLL wordt lid van de NVM en sluit zich aan bij de vakgroep NVM Business. Op 16 april 2020 tekenden Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland, Onno Hoes, voorzitter NVM en Sander Heidinga, voorzitter NVM Business, de lidmaatschapsdocumenten tijdens een digitale bijeenkomst.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland, zegt hierover: “Het vergroten van de transparantie in de vastgoedmarkt is essentieel. Het is het fundament van onze dienstverlening en zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen adviseren. Het partnerschap met NVM draagt hier verder aan bij.”

Hendrikse benadrukt: “Juist in deze onzekere tijd met de enorme impact van de COVID-19 is het belangrijk dat we de fundamenten van onze sector nog verder versterken om zo toekomstbestendig te blijven en een gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen met alle vastgoedpartijen.”

JLL is een Fortune 500 bedrijf met activiteiten in meer dan 80 landen. In Nederland werkt JLL met 200 professionals vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Sander Heidinga, voorzitter NVM Business: “Het lidmaatschap van JLL zorgt ervoor dat NVM Business, met ruim 900 vastgoedprofessionals, is uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor alle vastgoedadviseurs van commercieel vastgoed in Nederland; corporates, mid-corporates en het MKB. Daarnaast is de (inter)nationale kennis en kunde van JLL en zijn adviseurs voor ons van groot belang om op een nog professionelere wijze in te spelen op een snel veranderende markt.”

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.