JLL sluit zich aan bij NVM Business 

april 17, 2020

Internationaal vastgoedadviseur JLL wordt lid van de NVM en sluit zich aan bij de vakgroep NVM Business. Op 16 april 2020 tekenden Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland, Onno Hoes, voorzitter NVM en Sander Heidinga, voorzitter NVM Business, de lidmaatschapsdocumenten tijdens een digitale bijeenkomst.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland, zegt hierover: “Het vergroten van de transparantie in de vastgoedmarkt is essentieel. Het is het fundament van onze dienstverlening en zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen adviseren. Het partnerschap met NVM draagt hier verder aan bij.”

Hendrikse benadrukt: “Juist in deze onzekere tijd met de enorme impact van de COVID-19 is het belangrijk dat we de fundamenten van onze sector nog verder versterken om zo toekomstbestendig te blijven en een gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen met alle vastgoedpartijen.”

JLL is een Fortune 500 bedrijf met activiteiten in meer dan 80 landen. In Nederland werkt JLL met 200 professionals vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Sander Heidinga, voorzitter NVM Business: “Het lidmaatschap van JLL zorgt ervoor dat NVM Business, met ruim 900 vastgoedprofessionals, is uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor alle vastgoedadviseurs van commercieel vastgoed in Nederland; corporates, mid-corporates en het MKB. Daarnaast is de (inter)nationale kennis en kunde van JLL en zijn adviseurs voor ons van groot belang om op een nog professionelere wijze in te spelen op een snel veranderende markt.”

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.