Nieuwsbericht

JLL Nederland maakt vier promoties bekend

mei 01, 2023

JLL kondigt vandaag vier promoties aan binnen de logistieke sector. Pieter van Santvoort, Peter Titulaer en Giedo Steenbergen (Agency Industrial & Logistics) en Pia Klein (Capital Markets Industrial & Logistics) hebben met succes hun business case aan het management team gepresenteerd en zijn daarmee bevorderd naar de volgende stap in hun carrière.

‘Wij geloven dat het succes van JLL nauw verbonden is met het succes van onze medewerkers. We zijn daarom trots en verheugd om deze collega’s de kans te bieden zich verder te ontwikkelen in hun nieuwe functie’, aldus Pieter Hendrikse, CEO van JLL.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers per 31 december 2022 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.