Nieuwsbericht

JLL MidCap-Investments team breidt uit met Thijs Tullenaar

mei 05, 2021

Thijs Tullenaar heeft per 1 mei de overstap gemaakt naar het JLL MidCap team. Thijs startte zijn carrière bij JLL in 2019 bij het Agency Offices team en heeft sindsdien brede kennis en ervaring opgedaan, met name in de Amsterdamse kantorenmarkt.

Siep van Lent, Mid Captain bij JLL Nederland: ”Wij zijn zeer verheugd met Thijs als toevoeging aan ons team! In het middensegment zien we veel activiteit in de nationale en regionale markt. Met Thijs als ons nieuwste teamlid zien we ernaar uit om nog meer beleggingstransacties namens onze klanten te realiseren.”

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.