Nieuwsbericht

JLL maakt jury voor speciale editie Winning Workplace Award 2021 bekend

mei 06, 2021

De hybride werkomgeving staat dit jaar centraal

De jury van de Winning Workplace Award 2021 is bekend. Richard Helmus (VGZ), Martine Atzema (Prorail), Leanne Knight (Deloitte), Sander van Lier (PVH Europe) en Hans Rietveld (Ahold Delhaize) nemen plaats in de jury van de JLL Winning Workplace Award 2021 en zullen deze zomer de nominaties beoordelen.

Aanmelden voor de JLL Winning Workplace Award is nog steeds mogelijk via deze link. Uit de aanmeldingen worden drie finalisten geselecteerd, welke door de jury zullen worden bezocht en beoordeeld. De finalisten worden getoetst aan de hand van criteria gerelateerd aan het hoofdthema ‘De hybride werkomgeving’. Daarnaast vindt er een publieke (online) stemronde plaats. Het aantal publieksstemmen, tezamen met het oordeel van de jury, zal bepalend zijn voor het uitroepen van de winnaar.

WWA 2021: De juryleden op een rij
Wie zijn de juryleden?

De JLL Winning Workplace Award is een prestigieuze award voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geven aan hun werkomgeving. Voor de organisatie van WWA heeft JLL zijn krachten gebundeld met Facto, hét multimediaal kennisplatform voor professioneel facility management en kantoorhuisvesting.

De winnaar van de Winning Workplace Award 2021 wordt tijdens het Facto Congres op 23 september 2021 bekendgemaakt. De huidige winnaar van de Winning Workplace Award 2017 is VGZ. Eerdere winnaars waren Vodafone, Essent, en Dimence.

Over JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.