Nieuwsbericht

JLL breidt Value & Risk Advisory team uit

januari 23, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL verwelkomt sinds januari Hannah Rosing als consultant in het Residential Value & Risk Advisory team. Hannah brengt waardevolle ervaring mee als data-analist en woningmakelaar, eerder werkzaam bij DSTRCT Amsterdam.

Tevens versterkt Lennard van den Bergh het Residential Value & Risk Advisory team van JLL sinds januari. Lennard startte zijn carrière vorig jaar al bij JLL als afstudeerstagiair. Lennard heeft onlangs een dubbele Master Finance en Real Estate Finance aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. 

In het Industrial & Logistics Value & Risk Advisory team is Loren Helmig per januari begonnen als consultant. Loren heeft onlangs zijn Master of Science in Management afgerond aan Nyenrode Business Universiteit Amsterdam en ontvangt volgende maand zijn diploma. Loren was naast zijn studie werkzaam bij Francis Helmig Makelaardij in Amsterdam. 

Lisanne Stel versterkt JLL’s Value & Risk Advisory team als Management Assistant sinds half januari. Zij was voorheen werkzaam als Executive Assistant bij Cushman & Wakefield.

Kjell van den Heuvel, Head of Value & Risk Advisory bij JLL Nederland: "We zijn zeer verheugd over de komst van deze getalenteerde professionals. Met deze uitbreiding van ons team anticiperen we op de toenemende vraag naar onze diensten vanuit zowel beleggers en financiers. Daarbij versterken we hiermee onze expertise en capaciteit om onze opdrachtgevers in de vastgoedsector nog beter te adviseren op het gebied van waarderingen en risicobeheer zoals ESG."
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.