JLL breidt Agency Offices Amsterdam team uit

september 03, 2019

JLL heeft zijn Agency Offices Amsterdam team uitgebreid met Thijs Tullenaar en Sophie Fabius. 

Thijs Tullenaar is afkomstig van Savills waar hij is gestart als stagiair in het Agency Utrecht team en aansluitend een jaar heeft gewerkt in het Tenant Representation team Amsterdam. Thijs heeft een studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond. 

Sophie Fabius heeft een bachelor Sociale Geografie & Planologie en een master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens haar studie liep Sophie stage bij Altera in het Research & Acquisitie team waar zij haar eerste werkervaring binnen de vastgoedmarkt heeft opgedaan. 

Olaf Vogelaar, Head of Agency & Occupiers bij JLL Nederland: “De ervaring die Thijs heeft opgedaan aan beide kanten van de tafel biedt een mooie versterking voor ons team. Daarnaast kijken wij als vastgoedadviseur steeds verder dan gebouwen alleen, maar ook naar de omgeving waar deze gebouwen in staan. Met Sophie’s expertise kunnen we hier nog beter op inspelen en bouwen aan een betere toekomst voor onze opdrachtgevers, onze mensen en onze omgeving.”

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.