Nieuwsbericht

JLL benoemt Marc Figlarek tot Head of Agency Offices Eindhoven 

april 04, 2023

Marc Figlarek volgt daarmee Naomi Koppens op, die uit eigen overweging besloten heeft om JLL na 7 jaar te verlaten. Als Head of Agency Offices Eindhoven wordt Marc verantwoordelijk voor alle verhuuractiviteiten van JLL wat betreft kantoren in Noord-Brabant en Limburg.

Marc maakt sinds 2021 deel uit van het Eindhovense kantorenverhuurteam van JLL. Naast de verhuuractiviteiten richt Marc zich, samen met collega Tijs Schlooz, ook op MidCap beleggingen in de regio.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we in Marc de ideale opvolger voor Naomi hebben gevonden.  We zijn ervan overtuigd dat Marc succesvol zal zijn in deze rol. Daarbij wil ik Naomi bedanken voor haar gedrevenheid, inzet en toewijding gedurende de afgelopen jaren. Wij wensen haar veel succes bij haar volgende stap.”


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers per 31 december 2022 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.