Nieuwsbericht

JLL begeleidt Stichting tot Beheer der Gebouwen bij de verkoop van de Ringdijk 84 in Rotterdam

december 21, 2021

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Door middel van een gestructureerd verkoopproces zal JLL namens Stichting tot Beheer der Gebouwen van de Stichting Adriaan-Stichting en de Gemeentelijke School voor Lichamelijke Gebrekkige kinderen (Stichting tot Beheer der Gebouwen) het perceel aan de Ringdijk 84 in Rotterdam verkopen.

De verkoop betreft een perceel grond van meer dan 21.000 m² met daarop een revalidatiecentrum “Rijndam” en een mytylschool “De Brug”. De huidige bebouwing aan de Ringdijk 84 stamt uit de jaren zeventig van de vorige eeuw en is verouderd. De Brug en Rijndam Revalidatie zullen verhuizen naar  nieuwbouw op een andere locatie. Hierdoor komt er op een zeer aantrekkelijke locatie in Hillegersberg/Schiebroek een ontwikkelingslocatie voor woningbouw beschikbaar.

Stichting tot Beheer der Gebouwen verkoopt het object “as is, where is” waarbij geen garanties gegeven worden. Stichting tot Beheer der Gebouwen is voornemens het complex uiterlijk in Q1 2022 te verkopen. De verkoop vindt plaats middels een gestructureerd verkoopproces en biedt geïnteresseerde partijen nu de gelegenheid een bieding uit te brengen.

Brochure
In
deze brochure treft u de algemene verkoopinformatie, een omschrijving van de verkoopprocedure, nadere voorwaarden en de procesregels aan. 

Contact
Christiaan de Rooij
Senior Director Agency Offices Rotterdam
+31 (0)6 51 28 28 83
Christiaan.de-Rooij@eu.jll.com
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.