Nieuwsbericht

JLL adviseert Quadoro bij aankoop van Landdrost, Almere

februari 09, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Quadoro Investment GmbH heeft een kantoor- en opleidingsgebouw in Almere verworven voor het open fonds Quadoro Social Infrastructure (QSI) in Almere. Het kantoorgebouw is volledig en langjarig verhuurd aan Hogeschool Windesheim en is overgenomen van een gesloten Duits fonds.

Het 11-verdiepingen tellende pand is gebouwd in 2010 en heeft een totale verhuurbare oppervlakte van circa 9.000 m². Huurder van het pand, Hogeschool Windesheim, is één van de meest vooraanstaande hogescholen van Nederland. Het gebouw is gelegen in het centrum van Almere en is optimaal aangesloten op het openbaar vervoer. Het object voldoet aan de strenge ESG criteria van het fonds.

Koper werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch door Van Doorne. Verkoper werd commercieel begeleid door CBRE en juridisch door NewGround Law. 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.